Appareils et accessoires
Zalm mozaïek
Préparation 30min
Total 7h 30min
6 porties
Ingrédients
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1202.4 mg
Protides
18.3 g
Calories
812.4 kJ /
194.2 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Kruiden- en citroenzout
1h
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Yoghurt en muntdressing
15min
Chocolade en banaan charlotte
Pas d’évaluation
Steak tartaar
30min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation