Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 395 g vermut sec
- 1 lingură lichior de anason, ex. Pernod® sau Black Sambuca®
- 100 g stafide
- 2 portocale, doar coaja, fără partea albă, plus felii pentru garnisit
- 5 păstăi de cardamom, zdrobite
- 6 cuișoare
- 2 ½ cm ghimbir proaspăt, descojit și feliat subțire
- 2 bețe de scorțișoară
- 200 g zahăr brut de trestie
- 1005 g vin roșu, răcit
- 100 g rom negru
- 370 g bere de ghimbir, răcită
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 604 kJ / 144 kcal
- Protides
- 0.8 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 0.1 g
- Fibre
- 0.8 g
Recettes alternatives
Cod cu topping de măsline și pâine, cartofi și broccolini
40min
Milkshake cu zmeură și bezea
10min
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Pas d’évaluation
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Pas d’évaluation
Portocale în sirop de cuișoare
Pas d’évaluation
Sorbet de litchi cu vodcă
Pas d’évaluation
Coroană din coaste de miel la cuptor
Pas d’évaluation
Spaghetti Vongole
Pas d’évaluation
Paste cu carne de porc și fasole
Pas d’évaluation
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Pas d’évaluation
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Pas d’évaluation
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35min