Appareils et accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Préparation 15min
Total 20min
4 portie
Ingrédients
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Zalmtartaar
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pesto met basilicum
5min