Appareils et accessoires
Vegan baklava
Préparation 45min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
68.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
1002 kJ /
239.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groente-Omeletten
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Russische salade
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Alpenmacaroni
45min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Harira
7h