Appareils et accessoires
Karamelbudding
Préparation 10min
Total 2h 40min
10 portioner
Ingrédients
-
sukker, hvid250 g
-
piskefløde70 g
-
vand30 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
smør, usaltet (kold) i 1 stykke (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
mælk1200 g
-
æg2
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 tsk
-
majsmel50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
61.7 mg
Protides
5.7 g
Calories
1065 kJ /
253.6 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Så sødt det er
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation
Fruktgeléer
Pas d’évaluation