Appareils et accessoires
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Préparation 30min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
1477 kJ /
354 kcal
Lipides
20 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoen Chai Latte
20min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min