Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů jarní cibulky, 3 kusy
- 20 gramů olivového oleje
- 2 snítky čerstvé máty
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička mořské soli, hrubé
- 1 špetka pepře, mletého
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 982 kJ / 235 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 11.7 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Čočka na kyselo
2h 55 min
Kapustové karbanátky
50min
Dušený špenát
25min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Pas d’évaluation
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Rizoto trikolora
1h 25min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1h 40min
Mléčná rýže s rumem a skořicí
3h