Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Protides
- 13.2 g
- Glucides
- 5.6 g
- Lipides
- 13.9 g
- Graisses saturées
- 8.8 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 457.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Banánový proteinový shake s kešu oříšky
10min
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1h
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5min
Shot Bounty®
Pas d’évaluation
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
Valentýnské makronky
Pas d’évaluation
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Caponata
30min