Appareils et accessoires
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Préparation 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1187.4 mg
Protides
13 g
Calories
2221 kJ /
530.8 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
86.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Paksoi en ham rijst
40min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzenbrood
1h 55min
Quinoakoekjes
1h
Fideuá van groenten
40min
Stevige linzenchili
50min
Azteca taart
1h
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Ezogelin Soep
1h 5min