Appareils et accessoires
Bloedige hersenspaghetti
Préparation 30min
Total 13h 30min
8 porties
Ingrédients
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1644.2 mg
Protides
31.1 g
Calories
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Lipides
28.6 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
12.1 g
Glucides
38.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gekruide lamstaart
40min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Papaya'péro
30min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Soubisesaus
Pas d’évaluation