Appareils et accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Préparation 15min
Total 40min
12 stuks
Ingrédients
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
141.1 mg
Protides
2.8 g
Calories
235.3 kJ /
56.2 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Mayonaise zonder ei
10min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Pas d’évaluation
Appelpunch
30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min