Halloweensalade met bloederige hummus
TM6 TM5 TM31

Halloweensalade met bloederige hummus

4.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 300 g rode bieten, geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)
  • 50 g wortelen, geschild, in plakjes (1 cm)
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 100 g selderstengels, in stukken (10 cm)
  • 100 g wortelen, in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld
  • 200 g komkommer, in plakjes (3 mm)
  • 1 rode paprika, in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden
  • 100 g verse champignons, in plakjes (5 mm)
  • 100 g bloemkool, in kleine roosjes
  • 200 g sla, de bladeren gescheiden
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
  • 10 g blauwe bessen (optionnel)
  • 20 g citroensap
  • 50 g tahin
    ou 50 g witte sesamzaadjes, gepeld
  • 1 tl zout
  • 50 g extra vergine olijfolie

Infos nut.
par 1 portie
Calories
659.4 kJ / 157.6 kcal
Protides
4.3 g
Glucides
14.7 g
Lipides
10.3 g
Graisses saturées
1.4 g
Fibre
4.5 g
Sodium
397.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives