Appareils et accessoires
Karameltiramisu
Préparation 10min
Total 4h 50min
8 portioner
Ingrédients
-
sukker350 g
-
smør koldt og så meget som muligt i ét stykke (ca. 6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
fløde, min 30 % fedt130 g
-
vand30 g
-
citronsaft1 tsk
-
æg6
-
mascarpone kold1000 g
-
ladyfingers250 g
-
orangelikør (se tip)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portioner
Sodium
4083 mg
Protides
99 g
Calories
23861.4 kJ /
5703 kcal
Lipides
437 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
245 g
Glucides
350 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vinter
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation