Appareils et accessoires
Vegetarisch Medaillons
Préparation 35min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optionnel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1369 mg
Protides
54 g
Calories
6819.9 kJ /
1630 kcal
Lipides
94 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
157 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Broodkruimels
5min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Vegetarische bruine rijst
40min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Pistache Moelleux
30min
Rode bieten smoothie bowl
10min
Vegetarische chili
1h 5min