Appareils et accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Préparation 25min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.4 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
1.5 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Geode cake
Pas d’évaluation
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Tex-mexburger
4h 25min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min