Appareils et accessoires
Paprika fylt med tabbouleh
Préparation 15min
Total 50min
4 stykker
Ingrédients
-
bulgurhvete (se tips)70 g
-
vann kokende120 g
-
paprika blandet4
-
vårløk delt i biter2
-
mynte, fersk10 g
-
flatbladet persille, fersk delt i biter120 g
-
tomat, moden delt i fire, uten frø200 g
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
sitron finrevet skall og 30 g saft1
-
baharat kryddermiks (optionnel) (se tips)1 ts
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
agurk delt i terninger100 g
-
granateplefrø (optionnel)80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stykke
Protides
5 g
Calories
1073 kJ /
258 kcal
Lipides
14 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smak av vår
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Detoxsalat
Pas d’évaluation
Eksotisk fruktpudding
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Bruschetta med bønnepålegg
Pas d’évaluation
Avokadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Pas d’évaluation
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Pas d’évaluation
Asparges-og mangosalat
Pas d’évaluation
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation