Appareils et accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Préparation 20min
Total 3h 40min
6 porties
Ingrédients
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
57.2 mg
Protides
4.8 g
Calories
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
136 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Preiquiche
1h 45min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min