Dampet kokos- og scampisuppe
TM31 TM5 TM6

Dampet kokos- og scampisuppe

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 5 cm ingefær, fersk, skrelt
  • 50 g østerssopp
  • 2 vårløk, delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
  • 800 g kokosmelk
  • 2 ss rød currypaste (se tips)
  • 3 ts fiskesaus (glutenfri)
  • 24 scampi, rå, medium størrelse, skrelt, med haler (ca. 750 g)
  • 80 g risnudler, tørket
  • vann, kokende, til bløtlegging
  • microgreens, til pynt (valgfritt)
  • lime, delt i båter, til servering

Infos nut.
par 4 porsjoner
Calories
9744 kJ / 2320 kcal
Protides
177 g
Glucides
104.6 g
Lipides
132.9 g
Graisses saturées
101.6 g
Fibre
11.4 g
Sodium
7050.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives