Dampet kokos- og scampisuppe

Dampet kokos- og scampisuppe

Pas d’évaluation
Préparation 10min
Total 30min
4 porsjoner

Ingrédients

  • ingefær, fersk skrelt
    5 cm
  • østerssopp
    50 g
  • vårløk delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
    2
  • kokosmelk
    800 g
  • rød currypaste (se tips)
    2 ss
  • fiskesaus (glutenfri)
    3 ts
  • scampi, rå, medium størrelse, skrelt med haler (ca. 750 g)
    24
  • risnudler, tørket
    80 g
  • vann, kokende til bløtlegging
  • microgreens til pynt (valgfritt)
  • lime delt i båter, til servering

Niveau

facile


Infos nut. par 4 porsjoner

Sodium 7050.3 mg
Protides 177 g
Calories 9744 kJ / 2320 kcal
Lipides 132.9 g
Fibre 11.4 g
Graisses saturées 101.6 g
Glucides 104.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer