Parmesankurver med geitostmousse
TM31 TM5 TM6

Parmesankurver med geitostmousse

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Geitostmousse

  • 350 g geitost, myk
  • 150 g kremfløte, 35 % fett
  • 2 kvister timian, fersk, kun blader
  • 3 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • ½ ts salt
  • malt svart pepper, etter smak

Parmesankurver

  • 280 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
  • ¼ ts malt svart pepper

Servering

  • ½ eple, type Granny Smith, delt i tynne strimler (se tips)
  • ½ rødbet, rå, delt i terninger (5 mm)
  • 40 g valnøtter, uten skall, delt i biter
  • microgreens, til pynt (valgfri)

Infos nut.
par 1 stykke
Calories
520.7 kJ / 124 kcal
Protides
7.6 g
Glucides
0.9 g
Lipides
9.9 g
Graisses saturées
5.8 g
Fibre
0.3 g
Sodium
264.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives