Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Pas d’évaluation
Préparation 30min
Total 25h 40min
10 porsjoner

Ingrédients

Royal Icing Snøkrystaller
  • eggehvite fra et stort egg (se tips)
    1
  • melis
    200 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    ¼ ts
  • kokosnøtt, tørr, usøtet til dryssing
    1 ss
Sukkerbrød
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • finkornet sukker pluss 2-3 ss til dryssing
    110 g
  • glutenfri melblanding, hvit
    120 g
Mascarponekrem
  • kremfløte
    500 g
  • mascarpone
    100 g
  • melis
    2 ss
Dekorering
  • bringebærsyltetøy
    200 g
    jordbærsyltetøy
  • bringebær
    150 g
  • hvit sjokolade revet
    100 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    20 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 88 mg
Protides 6 g
Calories 2501 kJ / 600 kcal
Lipides 39 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 24 g
Glucides 55 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer