Glutenfri julekake

Glutenfri julekake

Pas d’évaluation
Préparation 40min
Total 732h 30min
36 stykker

Ingrédients

Kake
  • rosiner
    180 g
  • rosiner, sultana
    180 g
  • cocktail kirsebær, rød delt i to
    60 g
  • brandy
    80 g
  • kandisert frukt, blandet, i små biter
    80 g
  • smør, usaltet til smøring
  • mandler, blansjerte
    200 g
  • sitron kun tynne strimler av skall
    1
  • appelsin kun tynne strimler av skall
    1
  • mørkt brunt sukker, mykt
    225 g
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • sirupmelasse, svart
    20 g
  • maisstivelse
    30 g
  • hvitt rismel
    60 g
  • kanel krydderblanding, med muskat og allehånde
    1 ts
Fondant
  • melis til dryssing
  • marsipan
    500 g
  • aprikossyltetøy blandet med 1 ts kokende vann
    2 ss
  • sukkerpasta fondant
    400 g
  • konditorfarge, rød
  • sukkerperler, sølv

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 stykke

Sodium 29 mg
Protides 3 g
Calories 947 kJ / 226 kcal
Lipides 10 g
Fibre 1.5 g
Graisses saturées 4 g
Glucides 29 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer