Ångade fiskkakor på thailändskt vis
TM31 TM5

Ångade fiskkakor på thailändskt vis

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • olja, för smörjning
  • 2 - 4 färska kaffir limeblad (se tips), utan stjälkar
  • 100 g färska haricots verts, ansade
  • 2 vårlökar (ca 40 g) i bitar
    ou 2 schalottenlökar (ca 40 g) i bitar
  • 600 g filéer av vit fisk, skinnfria (t.ex. torsk, pollock, abborre), skurna i bitar (3–4 cm)
  • 30 - 50 g Thai röd currypasta
  • 60 g kokosgrädde
    ou 30 g kokoskrämpulver
  • 1 äggvita
  • ½ - 1 tsk salt
  • 1000 g vatten
  • 1 färsk röd chili, tunt skivad, till garnering

Infos nut.
par 3 stycken
Calories
840 kJ / 202 kcal
Protides
22 g
Glucides
4 g
Lipides
11 g
Fibre
1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives