Appareils et accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Préparation 30min
Total 10min
6 glazen
Ingrédients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Lipides
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vichyssoise met pasta
35 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Tandoori kip wraps
50 min
Chocolade en banaan charlotte
No ratings
Witte chocolade en amandel brownies
1 h
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Ovenschotel met kip en spek
1 h 10 min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 h 10 min
Gestoomde citroencake
2 h 20 min
Appels met cidersabayon
No ratings
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 h 15 min
Gekarameliseerde uiensaus
2 h 5 min