Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 gramů oleje
- 300 gramů párků nebo klobás, jemných, předvařených, viz Tip, na kolečka (1 cm)
- 50 gramů vody
- 150 gramů kečupu
- 1 čajová lžička kari, plus extra pro posypání
- ¼ čajové lžičky papriky, pálivé
-
10
gramů medu
ou 10 gramů cukru
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 2416 kJ / 577 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 44 g
- Fibre
- 0.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min
Koření na pizzu
5min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Pas d’évaluation
Bramborový salát s anglickou slaninou
4h 10min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5min
Vafle à la frittata
1h 20 min
Tvarůžkové kuličky
25min
Ďábelské toasty
50min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30min
Pikantní pomazánka k pivu
12min