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Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
60
g Gouda peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
ou 60 g Edam peyniri, parçalara bölünmüş - 25 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm)
- 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 4 adet tavuk göğsü fileto, derisiz, kemiksiz, her biri düz, tek kalın bir dilim haline getirilmiş (her biri yakl. 230 g)
- 3 yk soya sosu
-
¼
küp tavuk bulyon
ou 1 tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (yakl. 5 g) - 30 g zeytinyağı, ekstra 1 tk zeytinyağı
- 280 - 300 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 1 tutam tuz
- 400 g tatlı patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 adet kırmızı elma (örn. starking cinsi), ikisi soyulmamış, biri soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 1 tk sirke, tercihen elma veya pirinç sirkesi
- 1 tepeleme tk köri tozu
- 200 g su
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protides
- 59 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 22 g
Collection(s)
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