Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
ou 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 885 kJ / 210 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Krémová polévka z červené čočky
35min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Pórkový krém
40min
Zeleninový krém
45min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Krémová zeleninová polévka
35min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Mrkvová krémová polévka
30min