Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
ou 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 885 kJ / 210 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kokosový Dhal
20min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min