Fish Sticks

Fish Sticks

4.0 2 évaluations
Préparation 20min
Total 2h 30min
26 pieces

Ingrédients

  • bread torn into pieces, divided
    10 ½ oz
  • water
    35 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • carrots cut into pieces (approx. ¾ in.)
    2 oz
  • red potatoes peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
    12 ½ oz
  • cod fillets skinless and boneless, cut into 4 even sized pieces then individually wrapped in parchment paper
    16 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • whole milk
    5 ½ oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • salted butter
    ½ oz
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    ½ oz
  • fresh parsley leaves only (approx. 15 sprigs)
    ½ oz
  • large eggs
    2
  • mustard
    1 tsp

Infos nut. par 1 piece

Calories 83 kcal / 347 kJ
Protides 4 g
Lipides 2 g
Glucides 11 g
Fibre 0 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...