Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre pour graisser le moule
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner le moule
- 250 g de sucre
- 100 g d'huile végétale
- 100 g de jus d'orange
- 2 oranges, uniquement le zeste râpé
- 4 œufs
- 300 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- jus d'orange pour arroser (optional)
- sucre glace pour saupoudrer (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1726.3 kJ / 412.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 63.5 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 122.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Poulet rôti aux légumes et pommes de terre
1h 15 min
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Petits gâteaux au chocolat tièdes à l’Egg poacher
50min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1h 25min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain croustillant
1h
Chiffon cake à l'orange
1h 15 min
Cake au citron
1h 5min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1h 10min
Cake à l'orange
1h