Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 2 citrons jaunes non traités
- 4 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 1 c. à café de clous de girofle
- 1 c. à soupe de poivre de la Jamaïque moulu
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- 4 bandes de zeste d'orange non traitée (1 x 4 cm), zestées finement
- 600 g de sucre de canne
- 500 g de jus d'orange
- 100 g de vin blanc sec
- Nutrition
- per 1 bouteille
- Calories
- 11489 kJ / 2746 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 686 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 32 mg
Alternative recipes
Spätzlis au fromage
1h 10min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Glace à la pomme et au lait de coco
10min
Filets de poitrine de poulet au Metaxa
1h
Miel épicé
10min
Röstis de légumes racines
50min
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40min
Chili con carne
No ratings
Crème à napper
No ratings
Œufs colorés en vert
No ratings
Œufs colorés en bleu clair
55min
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45min