Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de figues séchées, ostiole et queue retirés, coupées en quartiers
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon, forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, selon les goûts
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 17.9 g
Alternative recipes
Salade de carotte à la sauce yogourt
10min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Korma de légumes aux noix de cajou
55 min
Confiserie aux amandes
20min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 min
Paella aux haricots rouges
No ratings
Hamburger et coleslaw
40 min
Soupes de nouilles au tofu fumé, aux épinards et champignons
35 min
Moutarde indienne
15min
Minestrone aux pois chiches
40 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min