Quiche lorraine

4.7 92 ratings
Prep. 25 min
Total 50 min
8 morceaux

Ingredients

  • 50 g de Gruyère (optional) en morceaux
La pâte
  • du beurre
  • de farine de blé
  • 75 g de beurre en morceaux
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g d'eau
La garniture
  • 200 g de lardons
  • 4 œufs
  • 50 g de lait
  • 100 g de crème fraîche, min 30% M.G.
  • ¼ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Difficulty

medium


Nutrition per 1 morceaux

Protein 13 g
Calories 1215 kJ / 290 kcal
Fat 19 g
Fibre 0.6 g
Carbohydrates 17 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...