Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 2 œufs
- 300 g de farine de blé
La crème chantilly
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min., très froide
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
Le montage
- 100 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3668 kJ / 878.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 86.2 g
- Fat
- 52.3 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Choux vanillés
1h 20min
Pâtes fraîches sans oeufs
1h 35min
Le village du Père Noël
3h 20min
Macarons à la griotte
48h
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2h 30min
Gâteau aux framboises et pêches
5h
Sachertorte à étages
8h 10 min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20min
Layer cake
1h 45min
Layer cake au lemon curd
5h
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Wedding cake aux fraises
2h 15 min