Ravioli Cinque Pi

No ratings
Prep. 5 min
Total 20 min
4 portions

Ingredients

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    100 g
  • d'eau
    1500 g
  • de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
    20 g
  • de raviolis frais, en provenance du rayon réfrigéré
    500 g
  • de poivre noir en grains
    1 c. à café
  • de persil frais (env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de tomates séchées à l'huile égouttées
    100 g
    60 g de concentré de tomates
  • de crème entière
    250 g

Nutrition per 4 portions

Calories 2376.6 kcal / 9943.6 kJ
Protein 117.8 g
Fat 89.4 g
Carbohydrates 269.7 g
Fibre 11.9 g
Saturated Fat 54.5 g
Sodium 2838 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information