One pot pasta tomates, persillade et moules

No ratings
Prep. 10 min
Total 20 min
6 portions

Ingredients

  • de persil frais effeuillé
    30 g
  • de sel
    20 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • gousses d'ail
    3
  • de tomates pelées en dés, en boîte
    400 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de pâtes sèches, type penne rigate (temps de cuisson env. 11 minutes)
    400 g
  • d'eau
    700 g
  • de poivre noir, moulu
    2 c. à café

Nutrition per 1 portion

Calories 428.1 kcal / 1791 kJ
Protein 17.7 g
Fat 14.3 g
Carbohydrates 56.6 g
Fibre 3.5 g
Saturated Fat 2.1 g
Sodium 1500.9 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information