Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
TM6 TM5 TM31

Ragoût de calamars aux tomates et poivrons

3.8 (20 ratings)

Ingredients

  • 140 g d'oignons, coupés en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 500 g d'anneaux de calamar surgelés
  • 175 g de poivrons rouges, en lamelles
  • 1 feuille de laurier
  • 1 branche de thym frais
  • 1 branche de romarin frais
  • 400 g de tomates, en gros morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
1589 kJ / 381 kcal
Protein
12 g
Carbohydrates
33 g
Fat
21 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821292