Pita épinards et feta
TM6 TM5 TM31

Pita épinards et feta

4.5 (50 ratings)

Ingredients

  • 150 g d'eau
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 8 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
  • 1 c. à café de sel
  • 1 gousse d'ail
  • 350 g de pousses d'épinards
  • 300 g de feta, émiettée

Nutrition
per 1 portion
Calories
2478 kJ / 592 kcal
Protein
22 g
Carbohydrates
51 g
Fat
33 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r762555