Risotto d'épeautre et poisson mariné
TM6 TM5 TM31

Risotto d'épeautre et poisson mariné

3.9 (14 ratings)

Ingredients

  • 60 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 15 g de gingembre frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de filets de poisson blanc
  • 6 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 250 g de petit épeautre
  • 700 g d'eau
  • 400 g de courge butternut
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Nutrition
per 1 portion
Calories
3117.5 kJ / 763.3 kcal
Protein
39.3 g
Carbohydrates
84.8 g
Fat
29.5 g
Saturated Fat
12.3 g
Fibre
15 g
Sodium
1144 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761101