Gâteau cubain au rhum et à la banane
TM6 TM5 TM31

Gâteau cubain au rhum et à la banane

4.5 (210 ratings)

Ingredients

  • 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
  • 175 g de sucre en poudre
  • 4 œufs
  • 5 bananes (environ 500 g), écrasées
  • 3 c. à soupe de rhum
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 1 pincée de sel

Nutrition
per 1 part
Calories
1683.4 kJ / 398.3 kcal
Protein
6.5 g
Carbohydrates
49 g
Fat
19.1 g
Saturated Fat
0.9 g
Fibre
1.9 g
Sodium
269.4 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r607181