Pâté végétal aux lentilles et noix
TM6 TM5 TM31

Pâté végétal aux lentilles et noix

4.2 (96 ratings)

Ingredients

  • 1200 g d'eau
  • 180 g de lentilles vertes sèches ou blondes sèches, rincées
  • 80 g de cerneaux de noix
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 4 brins de persil frais
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe de levure maltée
  • pain grillé

Nutrition
per 1 bocal
Calories
3289.6 kJ / 786.3 kcal
Protein
29.7 g
Carbohydrates
66.5 g
Fat
48.1 g
Saturated Fat
5.9 g
Fibre
12.7 g
Sodium
56.2 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r589910