Cake aux figues, roquefort et jambon
TM6 TM5 TM31

Cake aux figues, roquefort et jambon

4.6 (133 ratings)

Ingredients

  • 3 œufs
  • 170 g de farine de blé, et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de lait
  • 6 figues sèches, en petits dés
  • 50 g de gruyère râpé
  • 100 g de roquefort, en dés d'1 cm
  • 2 tranches de jambon cru, en lanières

Nutrition
per 1 part
Calories
1619 kJ / 387 kcal
Protein
14 g
Carbohydrates
32 g
Fat
22 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r587524