Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
TM6 TM5 TM31

Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons

3.8 (37 ratings)

Ingredients

  • ½ poivron rouge, coupé en morceaux
  • 250 g de ricotta
  • 3 œufs
  • 110 g de farine de maïs
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g d'olives noires dénoyautées et grossièrement hachées
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • ½ c. à soupe de graines de cumin
  • ½ piment rouge frais, haché
    or 1 pincée de piment en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
720 kJ / 172 kcal
Protein
12 g
Carbohydrates
17 g
Fat
13 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r578605