Pain d'épeautre pur
TM6 TM5

Pain d'épeautre pur

5.0 (13 ratings)

Ingredients

Prépâte avec ébouillantage

  • 120 g de farine de pur épeautre, complète
  • 180 g d'eau chaude

Pâte à pain et finition

  • 300 g de farine blanche d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 200 g d'eau
  • un peu de farine blanche d'épeautre

Nutrition
per 1 tranche
Calories
520.3 kJ / 123.3 kcal
Protein
4.5 g
Carbohydrates
23.1 g
Fat
0.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r545077