One pot pasta au bleu et aux champignons
TM6 TM5 TM31

One pot pasta au bleu et aux champignons

3.9 (212 ratings)

Ingredients

  • 65 g de cerneaux de noix
  • 20 g de beurre
  • 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
  • 550 g d'eau
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type farfalle
  • 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux

Nutrition
per 1 portion
Calories
2108.5 kJ / 504.8 kcal
Protein
19.3 g
Carbohydrates
46 g
Fat
25.5 g
Saturated Fat
9.8 g
Fibre
5.3 g
Sodium
168.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r494234