Scones raisin et citron au lait fermenté
TM6 TM5 TM31

Scones raisin et citron au lait fermenté

3.3 (6 ratings)

Ingredients

  • 80 g de raisins secs
  • 80 g de beurre, coupé en morceaux
  • 5 g de sel
  • 50 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
  • 500 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • le zeste d'un citron vert non traité

Nutrition
per 1 pièce
Calories
1068.8 kJ / 252 kcal
Protein
6.1 g
Carbohydrates
39.2 g
Fat
7.6 g
Fibre
1.9 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r427132