Tarte aux épinards
TM5

Tarte aux épinards

4.0 (37 ratings)

Ingredients

  • 80 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour graisser
  • 160 g de farine, et un peu pour fariner
  • 250 g de séré, 40% de matières grasses
  • ¼ c. à café de poudre à lever
  • ¼ c. à café de sel
  • 60 g de gruyère, en morceaux
  • 800 g d'épinards hachés, surgelés
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
2243 kJ / 538 kcal
Protein
22 g
Carbohydrates
36 g
Fat
32 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r282563