Cake aux fruits de mer et poireaux
TM5 TM6

Cake aux fruits de mer et poireaux

3.8 (4 ratings)

Ingredients

  • 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
  • 45 g de beurre, et un peu pour le moule
  • 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 100 g d'huile de tournesol
  • 125 g de lait
  • 100 g de gruyère, râpé
  • 50 g de parmesan, râpé

Nutrition
per 1 part
Calories
1499 kJ / 360.5 kcal
Protein
14.5 g
Carbohydrates
16 g
Fat
26.1 g
Fibre
1.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes

/search/en-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r251399